Gasten

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer) zo eenvoudig. Zeker als de zon schijnt is het heerlijk om een tochtje te maken in de omgeving: naar het Valkenburgse meer, door de duinen, onze mooie landgoederen, naar een winkel of kroegje, of eens lekker uit te waaien bij het strand.

Fietsmaatjes Wassenaar kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Aanmelden als gast kan via het contactformulier. Daarna volgt een intake gesprek met de coördinator, waar de verwachtingen worden besproken en de gast een goed beeld krijgt hoe het fietsen met Fietsmaatjes werkt. Vervolgens wordt de gast gekoppeld aan een vrijwilliger en kunnen de fietstochten beginnen. De gast kan zich ook aanmelden met een vrijwilliger om samen te fietsen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding van € 3,00 per rit. Dit bedrag komt geheel ten goede van de Stichting Fietsmaatjes Wassenaar en wordt o.a. besteed aan het onderhoud van de fietsen. Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen?  Neem gerust contact met ons op.