Global Goals Action Day 2021

Over de hele wereld wordt op 25 september Global Goals Action Day georganiseerd. Deze dag heeft als doel om mensen bewust te maken en op te roepen om bij te dragen aan het behalen van de duurzame doelen. 

Van 25 tot en met 9 oktober besteedt de Groene Meent in Wassenaar aandacht aan de Global Goals. Dit doen ze met een fototentoonstelling in de Langstraat en omgeving. De feestelijke opening van de fototentoonstelling is op zaterdag 25 september om 10 uur op het Plein.
Na een korte toespraak van de wethouder duurzaamheid, Ritske Bloemendaal, en het hijsen van de Global goals vlag lopen de leden van de Groene Meent met de wethouder langs alle posters die er in de afgelopen periode gemaakt zijn.
Er is deze dag ook een speurtocht rond om de fototentoonstelling en een leuke kinderactiviteit.

Fietsmaatjes Wassenaar is een van de deelnemers aan de fototentoonstelling.